020 – Dag 2 – Dinsdag 20 juli 2021 – Nijverdal

Vanmorgen erg rustig aangedaan. We werden pas om 09:30 wakker. Daarna heerlijk een bakkie gedaan in de tuin alwaar we een eekhoorntje zagen. Om 10:30 gingen we ontbijten waarbij, waarschijnlijk door het broodrooster, de stroom uitviel. Maar we vonden de aardlekschakelaars snel dus konden we verder met roosteren. Het plan is om vandaag de omgeving te gaan verkennen. We wilden vanavond eten bij Ribhouse Texas Geesteren gaan eten maar dit restaurant is op dinsdag gesloten. Dus dat wordt verder kijken…

Later meer.

We zijn aan het einde van de ochtend naar Nijverdal geweest. Een erg leuk plaatsje met een meer dan gezellig centrum. Veel winkels en allerlei restaurantjes. We hebben daar o.a. heerlijk geluncht. Het idee is om vanavond te gaan eten in Brasserie Bie Oons. Voor donderdag hebben een we een fluisterbootje gereserveerd. Dat wordt dan waarschijnlijk een stille tocht. Ook hebben we voor onderweg picknickmanden besteld om in de vrije natuur de lunchte genieten.

Nu lekker relaxed in de tuin in het zonnetje dat zich regelmatig laat zien. De temperatuur is heerlijk. Een heerlijk vakantiegevoel maakt zich van ons meester.

Vanavond inderdaad gegeten bij Brasserie Bie Oons: Max en ik een Beefburger en San gebakken zalm met tagliatelle en spinazie. Daarna heerlijke toetjes: een Dame Blanche voor San, Max een Banaan Royale en ik een Bruiloft Bie Oons: ijs met rum en rozijnen en perzik. Daarna zaten we helemaal vol.

Nu eenendertigen in ons huisje.

Alvast wat foto’s bekijken? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *