019 – Dag 1 – Maandag 19 juli 2021 – Op weg

Vanmorgen rond 06:30 opgestaan en lekker rustig aan gedaan. De laatste spulletjes ingepakt. Niks vergeten?

Om 10:30 was de auto ingeladen en vertrekklaar en we reden om 10:50 weg.  Om 12:30 arriveerden we bij Fletcher Hotel Victoria in Hoenderloo voor de lunch. We ontdekten dat dit het hotel is waar vroeger het Nederlands voetbal elftal bivakkeerde. Na een heerlijke lunch bestaande uit broodje zalm, carpaccio salade en een club sandwich, reden we om 13:45 weer verder richting Haarle. Om 14:45 reden we, na een kleine omweg omdat de navigatie ons blijkbaar Familiepark Hellendoorn wilde laten zien, het park op.

Na aankomst naar de receptie. We konden na 15:00 uur komen vragen of de bungalow al voor 16:00 klaar was voor ons. En dus gingen we wat drinken bij Brasserie Bie Oons. Na een bezoekje aan de receptie gingen we rond 15:30 naar ons huisje. Na de koffers uit de auto gehaald te hebben was het op naar Nijverdal om daar boodschappen te doen.

Zojuist hebben we heerlijk omelet gegeten en nu is San de bedden aan het opmaken. Noteren voor de volgende vakantie: gebruik maken van de beddenopmaakservice.

Misschien straks nog wat drinken en/of een sorbet eten bij brasserie Bie Oons en anders een bakkie in het huisje en rustig genieten van het einde van de eerste vakantie dag. Het weer is trouwens uitstekend: buiten zonder jas temperatuur en af en toe een zonnetje. Van mij mag het zo blijven.

Alvast wat foto’s bekijken? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *