Gisteravond heeft er overleg plaats gevonden. Daar is uitgekomen dat Max niet meegaat in februari. Zijn motto is: als ik maar één week vrij ben van school, wil ik liever niet met vakantie ergens naar toe. En na enig nadenken hebben we besloten om Max alleen thuis te laten. Geen hele week (zo lang kunnen we niet zonder hem) maar een dag of vijf. Volgende kwestie: nemen we voor ons tweeën een huisje op het Dormio resort of vestigen we ons in een kamer danwel suite in het het Dormio hotel? Het hotel is trouwens gelegen op het resort en je kan van alle faciliteiten van het resort gebruik maken.

De keuze gaat dan tussen Ambachtshuis Comfort:

Half vrijstaande woning met 2 slaapkamers geschikt voor 4 personen met een gebruiksoppervlak van ca. 69 m2. De royale woonkamer is voorzien van een heerlijke zithoek met open haard en flatscreen televisie. Daarnaast is er een eetgedeelte met eettafel.

De luxe keuken is compleet uitgerust met o.a. een koelkast, magnetron, vaatwasmachine, elektrische waterkoker, oven, kookplaat, broodrooster en Nespresso.

Twee slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden (breedte 90-130 cm).

De badkamer is voorzien van een douche, bad, wastafel en toilet. Er is ook een separaat toilet aanwezig.

Terras en terrasmeubels met uitzicht op de tuin. Privé parkeerplaats bij de woning.
U kunt gratis gebruik maken van de WiFi.

Sfeervolle woning met terras
Royale woonkamer met vrijstaande houtkachel
Volledig uitgeruste keuken
Luxe badkamer met douche, bad, wastafel en toilet

of  een Hotel Panorama Suite:

 

Comfortabele 2-kamersuite voor 2 personen met een royale woonkamer, slaapkamer en een open keuken met luxe keukenapparatuur. De woonkamer geeft toegang tot een ruim balkon of terras. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een tv. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Deze panoramasuite biedt u een prachtig uitzicht over het levendige Wilhelmus of over de naastgelegen golfbaan en de omgeving van Maastricht en België.

In het hele hotel is gratis draadloos internet aanwezig. U kunt gratis parkeren.

Als gast van Dormio Hotel De Prins van Oranje kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten in Dormio Resort Maastricht, zoals het zwembad, ’t Proeflokaal of Dousberg Snack. Op het plein voor het hotel kunt u ook fietsen huren.

Gebruiksoppervlak ca. 55m2.