Uitgelicht

Intro

Welkom op de website over onze trip naar Florida in 2019.

Wat is er hier te beleven?

Reisplan – een pagina met plaatsen, bezienswaardigheden etc. die we willen gaan bezoeken tijdens de vakantie
Restaurants – een verlanglijstje met restaurants waar we graag willen eten
-Berichten over de voorbereiding en het uiteindelijke verblijf in Florida. Als je het hele verhaal wilt lezen, kun je hier beginnen.

We wensen je uiteraard weer veel plezier.

Foto’s die tijdens de vakantie worden gemaakt met mijn mobiele telefoon, kan je straks hier bekijken.

163 – Dag 22 – Dinsdag 27 augustus 2019 – Denny’s

Vandaag ontbijten bij Denny’s want ik heb nog geen Moons over my hammy gegeten.

Na het ontbijt zijn we naar de Wal Mart gegaan om nog wat laatste inkopen te doen. Daarna naar het zwembad op Windsor Hills waar we op de valreep Maaike en haar gezin dan eindelijk ontmoet hebben. En dat was erg leuk. Totdat de lucht donker werd en het begon te waaien. Dus snel naar huis.

Na de laatste bulletjes ingepakt te hebben reden we naar het vliegveld. De koffers (één meer dan op de heenreis. Ik ben nog steeds benieuwd hoe we die moeten betalen) waren we snel kwijt en toen even een broodje gegeten in de food court.

De terugvlucht verliep prima. Geen vertraging en ook de aansluitende vlucht in Frankfurt haalden we op het gemak.

Alleen op Schiphol bleek dat één van de koffers in Frankfurt was achtergebleven. Dus in de rij (we waren niet de enige met een vermiste koffer) om een formulier in te vullen. Dat was, met wat voordringen, redelijk snel beurt. Door het wachten op de koffer die niet kwam en de file tussen Schiphol en Den Haag waren we om 17:00 uur thuis.

Moe maar we kunnen terugkijken op een super vakantie.

Edit 20:35 : ben net gebeld. De koffer wordt morgen bezorgd.

Edit 24-12-2019: de extra koffer op de terugreis hebben we nog steeds niet betaald. Ik had eigenlijk verwacht dat we die zouden moeten betalen op het moment dat we de koffer incheckten, maar er werd nergens naar gevraagd en aangezien ik nooit vraag om iets te mogen betalen heb ik ook wijselijk mijn mond gehouden. Toen dacht ik dat mijn credit card wel belast zou worden aangezien we de tickets ook hebben betaald met de cc maar ook dat ik tot op heden niet gebeurd.

Voor meer foto’s klik je hier.

162 – Dag 21 – Maandag 26 augustus 2019 – Ripley’s

Max heeft aangegeven graag nog eens naar Ripley’s te willen. We zijn daar eerder in 2014 geweest en dat was toen erg leuk. Dus Ripley’s staat voor deze dag op de agenda.

Edit 05:58 PM: vandaag naar Ripley’s Believen It Or Not geweest. Blijft leuk. Daarna naar Disney’s Boardwalk

En dat blijft toch een prachtig stukje Walt Disney World.

Bij de Target o.a. voor mij anti-allergie pillen gekocht. Ben benieuwd…

Edit 10:40 PM: Νet terug van sushi eten bij A-Aki. Enigszins teleurgesteld. Het eten was prima. Maar toen we, nadat de tweede ronde van onze all-you-can-eat sushi maaltijd op tafel werd gezet, te horen kregen dat de keuken ging sluiten en of we maar meteen de derde ronde wilden bestellen vond ik dat niet erg klantvriendelijk. Toen ook nog bleek dat meneer A-Aki zelf al 18% fooi had opgeteld op de rekening was ik er klaar mee. Ik heb de 18% er weer netjes afgehaald en alleen het eten en drinken betaald. Ik wil best fooi geven maar ik wil wel zelf bepalen hoeveel.

Voor meer foto’s klik je hier.

161 – Dag 20 – Zondag 25 augustus 2019 – Universal Studios

Vroeg op en op naar Universal Studios.

Edit 10:32 PM: vanmorgen achtereenvolgens geweest in Transformers, Revenge of the Mummy en Hollywood Rip Right Rocket (Max). Toen naar Islands of Adventures voor Doctor Doom’s Fearfall en The Hulk (Max).

De lunch hebben we genoten bij Perkins. In het verleden waren we geen fan van deze keten. We hebben er alleen ooit eens wat voor bij de koffie gehaald. Maar nadat we er in Clearwater hebben geluncht hebben we toch ontdekt dat deze keten erg lekkere en ook wat afwijkende gerechten heeft.

Daarna naar huis om voor het eerst ons privé zwembad te proberen. En de temperatuur van het water was heerlijk. Beter dan we eerdere keren in april / mei hebben ervaren.

Gegeten hebben we bij Abuelo’s. Dat begint aardig op een traditie te lijken. Maar het eten bij dit Mexicaans restaurant is dan ook echt heeeel erg lekker.

Voor meer foto’s klik je hier.

160 – Dag 19 – Zaterdag 24 augustus 2019 – Volcano Bay

Vandaag stond Volcano Bay op het program. Na uitgeslapen te hebben lagen we even na 01:00 PM in het water. En het was weer een heerlijk vertoeven. De Tapu Tapu werkte nu zowaar bij het betalen van de locker dus dat zag er veelbelovend uit. Helaas toen we enkele uren later ons eten wilden betalen weigerde de Tapu Tapu dienst wat ons wederom een gratis lunch opleverde.

Straks eten bij Longhorn. Nu even van de eerder deze week in Celebration gekochte cookie dough genieten.

Eten bij Longhorn was heerlijk alleen ging het met de bestelling van mij niet helemaal goed. Dat begint ook traditie te worden bij Longhorn. Maar het leverde me wel extra spareribs en, volgens steak-kenner Max, een duurdere steak dan ik had besteld. Waarschijnlijk zat een andere klant mijn goedkopere steak zonder spareribs te eten.

Na het eten nog wat boodschappen bij Target gedaan.

Voor meer foto’s klik je hier.