015 – Dag 6 – Zaterdag 1 mei 2021 – Marieke is jarig

Vanmorgen gezongen voor de jarige Marieke en haar een passend cadeau gegeven (een boekje over klompenpaden in Gelderland) en daarna van het heerlijke bezorgde ontbijt genoten.

Bert en Marieke gingen daarna wandelen (uiteraard een klompenpadroute rondom Wekerom) en San en ik togen het particuliere Roekelse bos in dat naast Berkenrhode ligt. Daar hebben we zeker een half uur gewandeld maar omdat het begon te regenen nu terug in de bungalow voor een bakkie met een kano.

Het plan is in om vanmiddag naar een nabijgelegen tuincentrum te gaan en boodschappen te oden in Wekerom.

Edit: vanmiddag inderdaad naar een tuincentrum geweest en inspiratie opgedaan voor onze nieuwe tuin. Daarna boodschappen gedaan in Wekerom en maar weer eens stokbrood met soep gegeten. Gisteravond de film Zwartboek gekeken en besloten zondagavond naar huis te gaan in plaats van maandagochtend. Voor zondagavond eten besteld bij het Grand Cafe.

Klik hier voor meer foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *