014 – Dag 5 – Vrijdag 30 april 2021 – Arnhem

Vandaag met Bert en Marieke naar Arnhem gegaan. Marieke had een stadswandeling gevonden welke we hebben gewandeld. Af en toe regende het en regende het behoorlijk. Maar dat was net toen we op een overdekt terras wat consumpties nuttigden. De rest van de wandeling was het eigenlijk wel droog. Arnhem is niet echt een gezellig, uitnodigende stad maar er staan wel prachtige panden. We hebben ons onderweg zeker wel vermaakt en hebben ook de John Frostbrug bewonderd, een belangrijk strategisch punt tijdens de Slag om Arnhem . ’s Avonds brood met soep gegeten en een potje Catan der Inca’s gespeeld met een verrassende maar verdiende winnaar Bert.

Klik hier voor meer foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *