013 – Dag 4 – Donderdag 29 april 2021 – Wageningen

Vorige jaar waren we rond deze tijd in Wageningen alwaar we verbleven in Fletcher hotel De Wageningse Berg. Vandaag togen we, na vanmorgen rustig aan te hebben gedaan, wederom richting Wageningen om Hotel De Wereld te bezoeken. Daarna hebben we nog een stukje door het centrum van Wageningen gewandeld. Het weer was vandaag een stuk minder dan gisteren: bewolkt, af en toe zelfs wat fris en regenachtig. Na de lunch gebruikt te hebben bij Grand Cafe Suisse en brood te hebben gekocht bij bakker Bart zijn we nog even op de Wageningse Berg gaan kijken of het hotel er nog stond en daarna zijn we weer naar onze bungalow gegaan alwaar we het bezorgde diner (fish&chips, 2 x spareribs en cheesecake, tiramisu en een blondie (caramel fudge met merengue) hebben genuttigd. Daarna nog even geoefend op de songtekst van Yeke Yeke. En vanavond komen Bert & Marieke op bezoek.

Klik hier voor meer foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *