010 – Dag 1 – Maandag 26 april 2021 – De reis

De reis klinkt wellicht wat ambitieus. Het was net even 5 kwartier rijden. Normaal gesproken gaan we tijdens de rit naar onze bestemming altijd ergens lunchen maar dat kan nu i.v.m. het Covid-19 virus niet. Daarom reden we vroeg ik de middag pas weg richting Wekerom al waar we bij de receptie kregen te horen dat ons huisje al gereed was voor betreding. Normaal kan dat pas na 15:00 uur. Waren we rond half drie al bij onze meer dan mooie bungalow. We zitten aan het rand van het park en dat betekent dat we erg vrij zitten en aan de rand van een zo te zien prachtig bos.

Even na 17:30 werd ons avond eten bezorgd. Vooraf gevulde champignons, als hoofdgerecht een geitenkaassalade, een flamkuche carpaccio en een Berkenrhode burger en als toetje cheesecake, tiramisu en een blondie (caramel fudge met merengue). En dat smaakte voortreffelijk.

Na het eten even over het park gewandeld. We krijgen de indruk dat de huisjes, of in ieder geval een deel, particulier bezit is. En het zou ook goed kunnen dat er wat mensen permanent worden op Berkenrhode. Er staan prachtige huisjes en wat minder, op woonwagens gelijkende, verblijven. We kunnen er niet echt hoogte van krijgen. Maar wij hebben helemaal niets te klagen. Ons huisje is mooi, ruim en prima ingericht.

Morgen komen Gaby en Britt en is het plan te gaan fietsen op de Hoge Veluwe en daar te gaan picnikken.

 

Klik hier voor meer foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *