001 – Proloog

We waren net terug van onze zomervakantie naar Drenthe toen we tijdens het eten op het idee kwamen om in mei 2021 wederom een verblijf in een huisje in Nederland te boeken. Daarbij rezen twee vragen:

  1. waar gaan we dan naar toe?
  2. gaat Max mee?

En dat laatste verdient enige uitleg: Max is op een leeftijd gekomen dat, en ik zeg het voorzichtig, de kans bestaat dat zijn wensen voor een vakantie niet meer helemaal aansluiten bij onze wensen.

En dus beloofde Max om na te gaan denken of hij mee wil. Dat hangt dan af van waar we heen gaan en wat we daar gaan doen. Dat brengt me meteen op de eerste vraag: wat wordt onze bestemming? In mei 2020 zijn we een dag naar Wageningen geweest en kwamen toen tot de conclusie dat er in die stad meer te zien was dan we qua tijd aan konden. En dus kwam het idee ter tafel om in ieder geval in de buurt van Wageningen te gaan verblijven. Sandra gaf aan graag naar het Kröller Müller museum in Otterlo te willen. Verder dient opgemerkt te worden dat we sinds begin mei 2020 en na o.a. het bekijken van de film Schindler’s List wat meer belangstelling hebben gekregen voor de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Nu is er op dat gebied zeker in Wageningen (bijvoorbeeld Hotel De Wereld) ook van alles te zien en in het in de buurt liggende Arnhem ligt genoeg Tweede Wereldoorlog geschiedenis voor het oprapen. En als we dan toch in Arnhem zijn, is een bezoek aan Nijmegen wellicht ook te overwegen.

Ergo, we willen een huisje huren in het gebied Wageningen – Arnhem – Otterlo – Barneveld:

En de periode: 26 april t/m 3 mei 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *