Maand: mei 2021

016 – Dag 7 – Zondag 2 mei 2021 – GP van Portugal

Vanmorgen rustig aan gedaan. Het plan was oorspronkelijk om in Otterlo te gaan lunchen. Maar omdat we vanmiddag ook de GP van Portugal willen bekijken en we moeten inpakken, kijken we wat de dag ons gaat brengen.

Edit: de hele dag doorgebracht in onze luxe bungalow. ’s Avonds wederom heerlijk gegeten. Dit keer 2 keer de schnitzel en 1 keer de flamkuche met zalm. Daarna naar huis gereden, terugdenkend aan een heerlijke week.

 

Klik hier voor de foto’s.

015 – Dag 6 – Zaterdag 1 mei 2021 – Marieke is jarig

Vanmorgen gezongen voor de jarige Marieke en haar een passend cadeau gegeven (een boekje over klompenpaden in Gelderland) en daarna van het heerlijke bezorgde ontbijt genoten.

Bert en Marieke gingen daarna wandelen (uiteraard een klompenpadroute rondom Wekerom) en San en ik togen het particuliere Roekelse bos in dat naast Berkenrhode ligt. Daar hebben we zeker een half uur gewandeld maar omdat het begon te regenen nu terug in de bungalow voor een bakkie met een kano.

Het plan is in om vanmiddag naar een nabijgelegen tuincentrum te gaan en boodschappen te oden in Wekerom.

Edit: vanmiddag inderdaad naar een tuincentrum geweest en inspiratie opgedaan voor onze nieuwe tuin. Daarna boodschappen gedaan in Wekerom en maar weer eens stokbrood met soep gegeten. Gisteravond de film Zwartboek gekeken en besloten zondagavond naar huis te gaan in plaats van maandagochtend. Voor zondagavond eten besteld bij het Grand Cafe.

Klik hier voor meer foto’s.

014 – Dag 5 – Vrijdag 30 april 2021 – Arnhem

Vandaag met Bert en Marieke naar Arnhem gegaan. Marieke had een stadswandeling gevonden welke we hebben gewandeld. Af en toe regende het en regende het behoorlijk. Maar dat was net toen we op een overdekt terras wat consumpties nuttigden. De rest van de wandeling was het eigenlijk wel droog. Arnhem is niet echt een gezellig, uitnodigende stad maar er staan wel prachtige panden. We hebben ons onderweg zeker wel vermaakt en hebben ook de John Frostbrug bewonderd, een belangrijk strategisch punt tijdens de Slag om Arnhem . ’s Avonds brood met soep gegeten en een potje Catan der Inca’s gespeeld met een verrassende maar verdiende winnaar Bert.

Klik hier voor meer foto’s.