Vanmorgen eerst de huurauto gehaald. Huurauto? Maar jullie hebben toch een auto? Klopt helemaal maar omdat we in Amerika ook nooit onze eigen auto gebruiken en het toch ook wel leuk is om in een lekker nieuwe, andere auto rond te rijden, hebben we voor deze vakantie ook een auto gehuurd.

Dit keer kregen we een zwarte auto Crossland X mee. Niet zo groot als de Opel Grandland X die we hadden toen we eerder dit jaar naar Wageningen gingen maar nog altijd vrij ruim. De drie nieuw aangeschafte koffers pasten mooi in de achterklep samen met nog een tas en wat losse spullen en de rest van de bagage ging op de achterbank samen met Max.

We reden we rond 10:30 weg. Het was druk onderweg maar niet zo druk dat we in de file kwamen te staan.  We wilden even stoppen bij strand Nulde maar daar moest je betalen om bij het water te komen dus dat hebben we niet gedaan. Wel even uit de auto geweest om de benen te strekken.

Om even over half een kwamen we aan bij restaurant / hotel Waanders in Staphorst waar we heerlijk geluncht hebben: San en Max een clubsandwich gerookte zalm en Maurice een clubsandwich gerookte kip.

Daarna reden we door naar Hollandscheveld waar we om 14:40 Villaparc Schoonhovenseland opreden. Het huisje is werkelijk prachtig en erg leuk en gezellig ingericht. We zijn meer dan tevreden. Na de auto uitgeladen te hebben, zijn we naar de Jumbo in de Tamboerpassage in Hoogeveen gereden en hebben daar boodschappen gedaan.

Bij thuiskomst de boodschappen een plekje gegeven, wat gedronken en de koffers uitgepakt. Vanavond eten we bami met een heerlijk toetje en vanavond blijven we thuis en gaan we o.a. genieten van de lekkernijen die we gekocht hebben.

Klik hier voor meer foto’s.