Drenthe 2020

12 dagen tussen de hunebedden

Intro

Welkom op de website over onze vakantie naar Drenthe in 2020.

Je vindt hier berichten over de voorbereiding en het uiteindelijke verblijf in Hoogersmile  Hollandscheveld. Als je het hele verhaal wilt lezen, kun je hier beginnen.

We wensen je uiteraard weer veel plezier.

 

PS Houdt er rekening mee dat de oorspronkelijke plannen i.v.m. de uitbraak van het Covid-19 virus zijn gewijzigd.  In de eerste acht berichten kunnen dan ook wat later achterhaalde teksten staan.

031 – The Movie

Hier dan de film van onze heerlijke vakantie:

 

Foto’s komen er waarschijnlijk niet omdat de ISO stand op het fototoestel wel erg hoog stond ingesteld waardoor de foto’s erg korrelig zijn geworden. Jammer.

030 – Dag 12 – Vrijdag 31 juli 2020

Weer naar huis. En we hebben een heerlijke vakantie genoten: lekker weer, prima huisje, heerlijk gegeten en de gasten waren een welkome toevoeging op de vakantie pret.

029 – Dag 11 – Donderdag 30 juli 2020 – Westerbork

Rond half elf waren Bob en Marja vanmorgen bij ons. Na een bakkie gingen we op weg naar herinneringscentrum Westerbork en dat was zeer indrukwekkend. De wandeling van 2,5 km van het centrum naar het eigenlijke kampterrein was, zeker terug, een behoorlijke wandeling maar het was zeker de moeite waard. Daarna terug naar Hollandscheveld en hebben we met z’n vijven heerlijk pannenkoeken gegeten bij gasterij de Eikenhof. En het was vandaag weer prachtig weer.

Klik hier voor meer foto’s.

028 – Dag 10 – Woensdag 29 juli 2020 – Tuincentrum

Vanmorgen na het ontbijt gingen Gaby en Britt weer richting huis en zijn Sandra en Maurice naar een erg leuk tuincentrum geweest en boodschappen gedaan in Hollandscheveld. Net geluncht en nu relaxen tot het tijd wordt om te gaan eten bij Balkan Ohrid.

Klik hier voor meer foto’s.

« Oudere berichten

© 2021 Drenthe 2020

© 2019 - 2020 Penningmeester ProductionsBoven ↑