085 – Epiloog

Het zit er op, de vakantie is voorbij. Maar wat hebben we het weer heerlijk gehad. Het was wederom een topvakantie. Lekker gegeten, heerlijk vertoefd in de waterparken en dolfijnen gezien. En dat waren enkele van de vele hoogtepunten. Ook het verblijf in een community met een ‘park plaza’ zoals wij het noemen is erg goed bevallen. Zeker sociaal gezien is een winkeltje, bar, games ruimte en een centraal zwembad wel erg fijn gebleken.

Daarnaast zijn we tot de conclusie gekomen dat we nu zo’n beetje wel alles hebben gezien en gedaan in Orlando en omstreken dat we wilden zien en doen en dat het nu tijd wordt om een ander deel van de wereld te gaan verkennen. Voor ons geen Orlando meer. En zeker niet omdat ons laatste verblijf daar is tegengevallen. Nee, we zijn wat dat betreft gestopt op het hoogtepunt. Het was heerlijk maar het is nu mooi geweest. Volgend jaar een huisje in Duitsland is nu de wens. Anders, heel anders. Maar wat ons betreft wordt dat net zo’n succes.

Edit 20-feb-2019: bovenstaand is ruim achterhaald. Toen bleek dat er nieuwe attracties waren geopend in de diverse pretparken en we beelden zagen van de Arnold Palmer Initational, begon het toch weer te kriebelen en werden de plannen voor een zesde trip naar Orlando snel gemaakt.