084 – Dag 15 – Zaterdag 6 mei 2017 – Denny’s, zwemmen & de terugreis

Vanmorgen lekker gaan ontbijten bij Denny’s. Ik heb wat nieuws op de menukaart geprobeerd: strawberries & cream pancake breakfast. En ach, ach, ach, wat is dat een heerlijke aanvulling op de al met vele heerlijkheden doorspekte menukaart.

Na het ontbijt snel naar het Windsor Palms zwembad om nog enige uurtjes te genieten van zon en water.

En toen was het moment aangebroken om de terugreis te aanvaarden. Eerst nog even bij de Publix wat voedsel voor tijdens de reis aan te schaffen en daarna op weg naar MCO (Orlando International Airport). Inchecken en de douane verliep voorspoedig. Waarschijnlijk omdat het druk was hoefden bij de douane niet de schoenen uit en de laptops en andere devices uit de tassen en dat scheelde flink tijd.

Na wat gegeten te hebben bij de Burger King op weg naar de gate. Helaas had de vlucht, die zelf maar 6 uur en drie kwartier duurde, van Orlando naar Rijkjavik vertraging waardoor we onze aansluitende vlucht naar Schiphol misten. Dat betekende dat we ons op Keflavik moesten melden bij de service desk die ons plaatsen verschaften op de vlucht naar Kopenhagen en de vlucht van Kopenhagen naar Schiphol. Dat betekende dat we in plaats van 12:30 pas om 19:30 op Schiphol landden.  Uiteindelijk waren we ’s avonds om 20:30 thuis. De terugreis was dus wel even afzien. Maar verder hebben we een heerlijke vakantie genoten.