083 – Dag 14 – Vrijdag 5 mei 2017 – Minigolf & Port Orleans

Vanmorgen was het niet heel zonnig. Beetje wolken waardoor de zon af en toe verdween. Perfect weer voor nog een rondje minigolf. Dit keer hebben we de achttien holes van de Thrilling Chalenge course gedaan. Dit zijn banen die langer zijn dan normale minigolf banen en hebben ook bunkers (wel van tapijt en geen echt zand) en greens met vlaggen. Erg leuk.

Met uitzicht op de Tower of Terror in Disney’s Hollywood Studios.

Toen we klaar waren zijn we wat gaan eten bij Dunkin’ Donuts en het zal je niet verbazen dat we daar doughnuts hebben gegeten. En wat zijn die lekker.

Daarna wilden we eigenlijk naar Disney’s Boardwalk maar de beveiligingsmeneer zei dat er alleen nog valet parking was. Dat betekent dat het er erg druk is en daarom hebben we maar rechtsomkeert gemaakt.

Toen op naar het Disney Port Orleans Riverfront resort. En ook hier keken we weer onze ogen uit.

Het weer was inmiddels beter en dus zonniger geworden. De rest van de dag hebben we dan ook bi het zwembad van Windsor Palms doorgebracht. En zo’n centraal zwembad is toch wel erg lekker en gezelliger dan een eigen zwembad. We hebben in de tuin van ons townhouse weliswaar ook een klein zwembadje maar daar zijn we nog geen enkele keer in geweest.

Het is nu 17:56 en het plan is om vanavond te gaan eten bij Applebee’s.

Edit 20:33 uur: als je het over de Amerikaanse keuken hebt qua eten, denkt men al snel aan McDonald en Burger King. Maar wij weten beter. Je kan in de US of A echt heel lekker eten. Dit keer op het menu bij Applebee’s: 8 oz. USDA Choice Top Sirloin met fries en garlicky green beens voor Max, 6 oz. USDA Choice Top Sirloin met garlic mashed potatoes en garlicky green beens voor San en voor mijzelf Double-Glazed Baby Back Ribs Memphis dry rubbed met fries en garlicky green beens. En wat was dat lekker zeg. Als desert hadden we Triple Chocolate Meltdown.