082 – Dag 13 – Donderdag 4 mei 2017 – Minigolf, Floridian resort & Disney Springs

Vanmorgen eerst een rondje minigolf gespeeld op de Disney Fantasia Garden Family Friendly Adventure 18 holes baan.

 

Vandaar zijn we naar het Disney’s Grand Floridian Resort gegaan. Hier straalt de luxe je tegemoet. Erg mooi, helaas wat weinig sfeer maar daar gaan we, mochten we ooit hier terecht komen, wel wat aan doen.
We zijn ook bij het strandje geweest waar verleden jaar een peuter door een alligator is gegrepen. Er staan sindsdien overal in Disney World hekjes zodat je nergens meer het water in kan.

 

Toen gegeten bij Steak ’n Shake en wat hebben ze daar heerlijke milkshakes!

 

Daarna op naar Disney Springs. Vorig jaar was men nog volop bezig met de renovatie van dit voormalige Downtown Disney. Nu is de renovatie op een haar na gevild. Nu was Downtown Disney altijd al erg leuk maar nu is het er echt fantastisch mooi. Prachtige winkels en het ziet er allemaal erg mooi uit. We hebben o.a. de Coca Cola store bezocht en natuurlijk traditie getrouw een smoothie genuttigd bij de Lava Lounge. En of het nu aan ons of aan Disney Springs ligt, het is er altijd bloedjeheet.

De Coca-Cola store

Het dakterras van de Coca-Cola store

En uiteraard hebben we heerlijke smoothies genuttigd bij de Lava Lounge:

Nu thuis (17:35) en het plan is om pizza te gaan eten bij Cici’s.

Edit 20:22 uur: het is de Pizza Hut geworden omdat San het er bij Cici’s niet zo proper vond uitzien bij het naar binnen gluren. Pizza Hut was erg rustig maar de pizza’s waren heerlijk en groooooooooooot.

2 reacties

    • Marja op 5 mei 2017 om 07:43

    Nog een paar dagen en dan is de koek weer op. Wat is Disney Springs mooi geworden hè? Je kent het bijna niet terug, maar als ik naar de foto’s kijk vond ik het er rustig of lijkt het maar zo.?Is de derde garage al af?? Vooral het overdekte gedeelte vonden wij erg mooi met luxe winkels.
    Leuk dat jullie bij Steak en Shake zijn geweest en wat je zegt, wat een heerlijke shakes. Je kan bijna geen keuze maken..
    Nog heel veel plezier de laatste dagen en alvast een hele goede reis terug. Doe je dikke jas maar aan. Als ik nu naar buiten kijken ziet het er grauw en grijs uit of het elk moment kan gaan regenen ??, dus geniet nog maar even van de heerlijke zon en de hoge temperaturen. Als je plek over hebt in je koffer neem dan wat zon mee.
    Dikke knuffels voor jullie van ons! ??

    • Maurice op 6 mei 2017 om 02:43
      Auteur

    Disney Springs was inderdaad niet heel druk. Meer “gezellig druk”. De derde garage is me niet opgevallen. Ik was al blij dat ik de tweede (lime bij Planet Hollywood) kon vinden.
    Groetjes!

Reacties zijn uitgeschakeld.