078 – Dag 9 – Zondag 30 april 2017 – The Villages

Vanmorgen om even na 10:00 uur reden naar The Villages. Toen we aankwamen was het even zoeken maar na aanwijzingen van een alleraardigste dame vonden we wat we zochten. The Villages is wel vergelijkbaar met Celebration. Het gedeelte dat wij bezochten ziet er heel leuk uit en heeft prachtige winkels en leuke terrasjes en een prachtig water met een mooie wandelsteiger.

De terugroute leidde over hwy 27 en dan kom je eigenlijk automatisch bij Posner Boulevard waar we heerlijke frozen yogurt hebben genuttigd.

Nu zijn we even thuis (het is 17:01 uur hier) en straks gaan we op verzoek van Max eten bij Golden Corral. Waarschijnlijk bij het filiaal hier vlak achter op de 192 waar, als ik het goed heb begrepen, ook steaks serveren.

Heerlijk, nee, niet overdrijven, lekker gegeten bij Golden Corral. Daarna nog twee Disney resorts bezocht: Disney’s Caribbean Beach resort: vrij massaal maar erg leuk, zeker met kids, en Disney’s Old Key West resort: kleiner van schaal, veel kleiner en ook wat mooier cq. luxer met o.a. een prachtige foyer.