076 – Dag 7 – Vrijdag 28 april 2017 – Shoppen

Vandaag een druk programma dat begon met een prima ontbijt bij IHOP (International House of Pancakes). Ik genoot daar bijvoorbeeld van French toast met aardbeien en banaan met als side pannenkoeken met aardbeien en slagroom. Vurrukkuluk.

Daarna shoppen bij het Kissimmee Clearance Center waar ik twee Tommy Hilfiger shirts heb gekocht voor per stuk nog geen Eur 20. Max heeft van dezelfde Tommy een erg leuke sweater gescoord voor bijna net zo weinig. Het winkelcentrum zelf is niet zo groot en ook niet veel bijzonders maar je kan er wel erg goedkope kleding maar bijvoorbeeld ook schoenen kopen.

De volgende stop was bij de Lake Buena Vista Factory Stores. Dat is erg mooi winkelcentrum met mooie winkels en een foodcourt waar het ook goed voordelig winkelen is. Sandra heeft een kek spijkerbroekje met bijpassend shirt gekocht en ik wederom een Tommy Hilfiger overhemd voor wederom net even minder dan Eur 20.

Verder ging het naar The Loop. Omdat we ondertussen van het winkelen wat moe waren hebben we daar niet heel veel winkels bezocht wat ook te maken heeft met de winkels zelf: er waren er niet heel veel die we interessant vonden. Wel vonden we een erg leuk meubelwinkeltje en het is dat zo’n tweezitsbankje niet in het vliegtuig past…

Omdat we trek hadden gekregen zaten we rond 16:30 bij Abuelo’s waar we wederom, net als in 2009, heerlijk Mexicaans hebben gegeten.

Na nog een heerlijk toetje reden we naar het Disney’s Polynesian Resort waar we hebben rondgekeken en wat hebben gedronken en we om 21:00 hebben genoten van het vuurwerk van Magic Kingdom wat we vanaf een pier erg goed konden zien.