075 – Dag 6 – Donderdag 27 april 2017 – Indian River Tour

Om even over 10:00 uur reden we richting Melbourne. Op de I4 stonden we, zoals vaker gebeurt, in de file maar we waren ruim op tijd bij de afmeerhaven van de Indian River Tour boot om een drankje te kunnen doen bij de naastgelegen Grills Riverside restaurant.

En daarna kozen we het ruime sop voor een tocht door de Indian River lagoon. Mooie natuur, prachtige huizen en dolfijnen, veel dolfijnen hebben we gezien. Soms konden we de dolfijnen bijna aanraken. Heel erg leuk.

Helaas geen foto’s van dolfijnen. Dat komt echter niet omdat we geen dolfijnen hebben gezien, maar omdat de batterij van de fotocamera leeg was. VVoor de dolfijnen wil ik je dan ook verwijzen naar de film Florida 2017.

Na de boottocht de lunch genoten bij hetzelfde Grills Riverside met grilled fish & cheese voor San en de heren hadden een overheerlijke shrimp Cuban met een overheerlijke en gewaagde combinatie van pork en shrimp. Als toetje hadden we key lime pie en chocolate chip cake. Mmmmmmmm….

Daarna reden we via Cocoa Beach, Titusville en langs Cape Canaveral naar het manatee observation deck. Het natuurgebied waar het deck ligt is prachtig. Wat minder leuk was, is dat sommige gedeelten om 16:00 uur dicht gaan en laten we nu (a) daar rond 17:00 uur aankomen en (b) het manatee deck zich in een van die na 16:00 uur niet meer opengestelde delen bevinden.

Toen dus op weg naar huis waar we wederom even in de file stonden op de I4. Nadat we nog wat boodschappen hadden gedaan bij de Publix zijn we nu thuis (19:17) en gaan we zo hot dogs eten.

Wederom een heerlijk en vermakelijk dagje met een onvergetelijke dolfin encounter.