070 – Dag 2- zondag 23 april 2017 – De nodige boodschappen

Zoals gewoonlijk zijn we de eerste dagen in Orlando erg vroeg wakker. Dit keer om 04:00 uur. Gelukkig konden we de slaap weer vatten maar rond 07:30 waren we wel wakker. Toen voor ons eerste Amerikaanse ontbijt op naar Denny’s op de W. Irlo bronson, nog geen 10 minuten rijden.

 

Twee maal een All American Slam en een Lumberjackslam was de bestelling bij een drukke Denny’s waar we zowaar 20 minuten moesten wachten voor we aan tafel konden.

Toen naar Dinsey’s Blizzard Beach om de annual passes te kopen.

 

De benodigde huishoudelijke artikelen hebben we daarna gekocht bij onze vertrouwde Dollar Tree aan Posner Boulevard. Niet de meest dichtbije vestiging maar omdat we ook naar de redelijk nabij gelegen Wal Mart moesten, was dat de makkelijkste oplossing.

 

Nadat we de boodschappen thuis hadden gebracht zijn we gaan lopen (ja, dat kan echt in Amerika, al zijn ze het niet gewend) naar het centrale gedeelte van de Windsor Palms community. En daar is het erg leuk: een klein winkeltje, een fitnessruimte, een bioscoop, een gamesroom, een bar en een groot, heerlijk verwarmd zwembad.

 

Nu is het hier 17:25 uur, vallen we om van de slaap en eten we lekker thuis: soep, stokbrood en een heerlijke salade.

2 reacties

    • Marja op 24 april 2017 om 07:48

    Ah fijn, het eerste bericht uit Kissimmee. Denk veel aan jullie. Hoe bevalt de condo? De foto van het zwembad ziet er veelbelovend uit!!! Wat een vertrouwde foto’s weer van Denny’s en de Dollar Tree.Vergeet ook niet een keertje naar de Target te gaan. Wat ik me kan herinneren zit die niet te gek ver van jullie vandaan!

    Wacht op de volgende update. Geniet maar lekker van al het fijns en moois wat Orlando e.o. te bieden heeft en vooral van het heerlijke weer. Wij zitten hier met de verwarming aan. ☹️☹️Succes met de jetlag en een dikke knuffel voor jullie xxxx

    Groetjes van Bob en Marja

    • Maurice op 24 april 2017 om 15:18
      Auteur

    Condo bevalt prima. Het is wel net wat kleiner dan een villa maar de ruimte is nog steeds voldoende. En heerlijke bedden en alles er op en er aan. En het “park plaza” hier is echt heel leuk.
    Target gaan we zeker naar toe. Is hier inderdaad vlak bij. Wat dat betreft zitten we nu wel wat meer in de “bewoonde wereld” in vergelijking met de 27. De Irlo Bronson is hier 5 minuten vandaan. Dus alles is toch wat dichterbij.
    Blijf vooral doorgeven hoe koud het thuis is. 🙂
    Groetjes!

Reacties zijn uitgeschakeld.