068 – Dag 0 – Inpakken

Tja, het is zo ver. Vandaag inpakken en dan morgen vertrekken we naar Orlando. Eerder deze week nog onze afspraak met Mike James van WPCV 97 Country bevestigd. We worden aanstaande dinsdag om 4:00 PM verwacht in de studios. Zondag gaan we in ieder geval de eerste boodschappen doen o.a. bij Dollar Tree en gaan we de jaarpassen voor de Disney waterparken kopen. Maandag zullen we dan naar één van de waterparken gaan, dinsdag naar Winter Haven en Lakeland met een bezoek aan 97 country en donderdag staat een boottocht bij Melbourne op de planning.

V.w.b. de auto zou het zo moeten zijn dat de formulieren al zijn ingevuld omdat ik Gold Plus member ben van Hertz en dat betekent dat ik alleen mijn credit card en rijbewijs moet laten zien en een krabbel zetten en dan kunnen we de auto ophalen. En dat werd zojuist nog even bevestigd in een mailtje van Hertz.com.

Verder is van de week het plan geopperd om op het strand van het Disney’s Polynesian Resort naar het vuurwerk te gaan kijken van Magic Kingdom. Ondanks dat we nu voor de vijfde keer naar Orlando gaan hebben we daar nog nooit een Disney vuurwerk bekeken. Wel in Parijs en dat was al erg indrukwekkend. Nu is het plan om dit vuurwerk the American way te gaan beleven. Weliswaar niet in het park zelf maar het schijnt vanaf het genoemde strand ook erg mooi te zijn.

Tot slot: we hebben een action cam mee dus dat betekent dat we voor het eerst ook gedetailleerde onderwaterbeelden kunnen maken en dat is, mede met het oog op de nieuwe bikini’s die Sandra heeft gekocht, natuurlijk iets om naar uit te kijken. Helaas komen de beelden niet op deze website maar blijven deze voorbehouden aan zij die na de vakantie in de gelukkige omstandigheden zijn om een kaartje te bemachtigen voor de Florida 2017 film.

Als alles goed gaat komt het eerstvolgende bericht op deze website vanuit Florida.