Over ons

Photo 20140726192407

Wij zijn Max (2003), Sandra (leeftijd vraag je niet aan een dame) en Maurice (zie er jonger uit dan ik ben). Sinds de eerste vakantie naar Florida in 2009 houden we iedere vakantie een blog bij. Omdat we de eerste keer in onze villa geen internet hadden, is het blog van 2009 vrij summier. De keren daarna, die je via deze link kan benaderen, hebben we een vrij uitgebreid verslag gemaakt van zowel de voorbereidingen op als de uiteindelijke vakantie naar Florida.

De reden dat we een blog bijhouden is tweeledig (prachtig woord): enerzijds om later het hele verhaal nog eens mijmerend terug te kunnen lezen maar daarnaast ook voor degene die niet met ons mee kunnen zodat zij toch een beetje mee kunnen genieten van onze vakantie.

Het blog waar je nu bent beland beschrijft de voorbereidingen op onze vakantie naar Florida in 2016 en ook de uiteindelijke trip. We hopen dat je de berichten hier met veel plezier zult lezen en we zullen het enorm waarderen als je zo af en toe ook reageert op de geschreven stukjes op de blog.

Veel plezier!

Max, Sandra & Maurice