052 – Dag 5 – Woensdag 27 april 2016 – Wet ’n Wild

Vanmorgen stonden we om 9:45 voor de ingang van waterpretpark Wet ’n Wild. Toen het park een kwartier later open ging waren we dan ook als een van de eersten binnen. En we hebben een heerlijk dagje gehad. Het weer is hier fantastisch: zonnig met af en toe een wolkje voor de zon, geen spatje regen en net even boven de 30 graden.

Wet ’n Wild is niet zo groot en mooi als de Disney waterparken, wat ook te maken heeft met het feit dat het al sinds 1977 bestaat, maar er zijn wel heel gave glijbanen. Lazy River, Aqua Drag Racer, Brain Wash, The Surge, Disco H2O, Der Stuka en The Storm zijn vandaag allemaal aan bod gekomen. En verder hebben we ook genoten van de Surf Lagoon. Al met al een erg leuk park waar het niet heel druk was vandaag. Jammer dat Wet ’n Wild sluit aan het einde van het jaar.

Daarna zonder navigatie naar huis gereden: bijna heel International Drive af en via een klein stukje I4 Ronald Reagen Parkway en Hghw 27 naar de Publix voor wat boodschappen om daarna de overgebleven Chinees te verorberen. Vandaag geen foto’s want ik zal wel gek zijn om met een fototoestel in een waterpark rond te gaan lopen.

En morgen gaan we shoppen…

  1. Uiteraard. Maar dat beperkte zich wel tot het kleedhokje waar ik buiten mijn schuld in belande tezamen met een roedel Amerikaanse schonen die zogenaamd allemaal hun bikini niet aankregen…..