051 – Dag 4 – Dinsdag 26 april 2016 – UCF, Citrus Bowl en Disney resorts

Vanmorgen na thuis ontbeten te hebben reden we, met het oog op de toekomst van onze zoon, naar de University of Central Florida. De universiteit beslaat een behoorlijk groot oppervlakte (een gemiddeld dorp is er jaloers op) en is bovendien schitterend aangelegd. Met naast prachtige gebouwen, een klein winkelcentrum, een behoorlijk groot football stadium ook erg mooie stukjes natuur.

043 044 045 046 047Daarna op naar de Citrus Bowl, het stadion waar Nederland op 4 juli 1994 met 2-0 won van Ierland tijdens de WK. We waren er twee jaar geleden ook, maar toen zat het stadion midden in een algehele verbouwing. Inmiddels is het stadion al weer enige tijd in gebruik. Kon ik twee jaar geleden nog even naar binnen sneaken en op wat nu het veld is kon staan, was het stadion nu gesloten en kon ik ook de security meneer niet overtuigen om mij even naar binnen te laten. We hebben de nieuwe Citrus Bowl dus alleen van buiten gezien:

048 050Omdat we vrij dicht bij downtown Orlando zaten, daar bij Subway gelunched en even rond gelopen:
051 052 053

Toen richting Disney om wat resorts te bewonderen. Allereerst het Disney’s All Star Music Resort;
054 055 056

En we hebben ook het Disney’s Polynesian Village Resort eens goed bekeken met o.a. prachtige in het water gelegen bungalows:

057 058 059

En de dag hebben we afgesloten met een heerlijke maaltijd bij Cracker Barrel. We genoten o.a. van homemade chicken ’n dumplins met turnip greens en fried apples en een farm-raised catfish platter. Heeerlijk! En na afloop nog even uitgebuikt in een oma’s schommelstoel op de porch bij Cracker Barrel.

  1. Die blauwe luchten……
    Jaloersmakend!
    Wij vieren vandaag Koningsdag met hagel, sneeuw, winterjassen, warme chocomel. En zaterdag begint de Kerstvakantie! Genieten jullie maar lekker verder!

  2. Jammer dat jullie niet binnen mochten kijken bij de Citrusbowl. Zag er wel indrukwekkend uit. Hebben jullie al een kamer gereserveerd voor Max bij UCF.?Je kan er tenslotte niet vroeg genoeg bij zijn.
    De Cracker Barrel blijft altijd goed en goedkoop en vooral het winkeltje erbij blijft gezellig.
    Voor vandaag weer veel plezier. Geniet van de zon ????. Wij vieren Koningsdag met 5 graden… Niet te geloven. Jullie zijn op het goede moment vertrokken.
    Wacht op het volgend verslag xxxxx Marja