013 – Boodschappen

Vanmorgen kregen we bevestiging van de alleraardigste villa owners Sue en Steve dat de aanbetaling van de villa is ontvangen en bovendien zagen we dat op de availability calendar van de villa onze data inmiddels rood als in niet meer beschikbaar staan. Dat is een prettig gevoel kan ik zeggen.

Eén van de vele nuttige tips die we in de loop der tijd van Marja en Bob hebben gekregen is om de huishoudelijke artikelen die we de eerste twee keren zelf meenamen (ik denk dan bijvoorbeeld aan afwasmiddel, zeep, scheerschuim, shampoo, vaatwastabletten, wasmiddel, flesjes water en vuilniszakken), aan te schaffen bij Dollar Tree. Toen we in 2014 op dag twee van onze vakantie onze navigatie de opdracht gaven om naar de dichtstbijzijnde winkel te rijden, kwamen we uit bij een leegstaand pand. Uiteindelijk kwamen we toen uit bij de Dollar Tree aan 2557 Old Vineland Road in Kissimmee.

Dollar Tree Vineland-1
Nader onderzoek heeft uitgewezen dat het dichtstbijzijnde filiaal van deze winkel waar vrijwel alles $ 1 kost, niet op de door de navigatie aangegeven lokatie ligt. Gelukkig weet ik de winkel nu ook zonder navigatie te vinden.
Villa dollartree
Ga bij de uitgang van Tuscan Ridge rechtsaf Highway 27 op. Dan bij de Loughman Road (die volgens mij daar al Ronald Reagan Parkway heet, maar ik zal het mis hebben) rechtdoor. Ook bij Highway 4, die we vaak nemen om richting Orlando of de andere kant Tampa op te gaan) rechtdoor. Dan de eerste links, de Posner Boulevard op, en na de bocht links het parkeerterrein op waar, naast o.a. een Twistee Treat ijswinkel, een Subway en een YoDaddio frozen yoghurt, inderdaad zich een Dollar Tree filiaal bevindt .
Het exacte adres luidt: 1750 Posner Boulevard, Davenport, FL 33837.