005 – Tussenstandje

Momenteel zijn Marja en Bob in Florida:

M&B

Als het goed is komen ze vrijdag 26 juni terug. We hebben met hen afgesproken op zaterdag 4 juli. Ze komen dan bij ons langs om te vertellen over hun vakantie en dan wordt er wellicht ook wat duidelijk of we volgend jaar met z’n vijven naar Florida gaan.

Ondertussen houden we natuurlijk wel de prijzen van de tickets en van de autohuur in de gaten. Als vergelijkingsmateriaal gebruiken we de prijzen van de website van USAFunVacations. Tickets hebben we nog niet veel goedkoper gezien, autohuur wel. Verder kijken we ook voorzichtig hoe het met de prijzen is voor de huur van een villa. We willen deze keer het liefste eens ergens anders zitten dan rond US Highway 27. We willen nu wel eens rond Eagle Point zitten.Eagle-Pointe-Community

Dus bij de Poinciana Boulevard in de buurt. De route vanaf de 27 naar alle te bezoeken locaties kunnen we nu dromen en het idee is om als we dit keer eens ergens anders zitten en de route dus ook compleet anders is, dit bij draagt aan een verfrissende kijk op Orlando en omgeving. Bovendien zitten we dan ook iets dichter bij Universal wat toch meerdere malen het doel zal zijn van een dagje weg.

Dan nog wat te overwegen uitstapjes;

Indian River Tour in Melbournemelb

-een fietstocht door Celebrationbikes5

Lake Louisa State Park (Clermont). Stond al eerder op het programma maar we zijn er tot nu toe nog niet geweest
lake
Titanic The Experience. Stond ook al eerder op ons lijstje.
titanic-the-experience-orlando-florida
En ik heb nog twee restaurants gevonden die het bezoeken waard zijn:
Carrabba’s Italian restaurant
carrabbas016