007 – Verblijf (part 3)

Gister een groot deel van de dag en een stukje van de avond bezig geweest met het beoordelen van de aanbiedingen die we via Lastminutevillas hebben binnengekregen. Na de eerste schifting hadden we er een stuk of veertien. Na de volgende ronde nog vier, inclusief de al eerder aangehaalde villa Rainbows End. En waar let je dan op? De sfeer die we van de foto’s af trachten te lezen, de ligging (we zitten graag bij highway 27 in de buurt), of er een lanai (een overdekt gedeelte van de achtertuin) is, gratis wifi, of er vloerbedekking ligt of tegels, de ligging van het zwembad t.o.v. de zon en uiteraard, we blijven Nederlanders, de prijs en, voor Max van doorslaggevend belang, de inrichting van de gamesroom.

De halve finale gingen we in met drie villa’s waar er uiteindelijk eentje van overbleef. Want om nu twee villa’s te gaan huren voor drie weken is wat overdreven. En dit is ‘m geworden:

Deze villa heeft o.a. vier slaapkamers. Niet dat we die nodig hebben (twee is meer dan voldoende), maar we kwamen wel tot de conclusie dat, in ieder geval vor de villa; die we kregen voorgeschoteld, de huizen met vier slaapkamers over het algemeen wat ruimer waren v.w.b. de woonkamer en het eetgedeelte. Gisteravond dus een mailtje gestuurd naar de Engelse eigenaren en nu afwachten of we de villa ook daadwerkelijk krijgen. Mocht dat het geval zijn dan volgt uiteraard meer info over dit pand.