079 – Dag 11 – Donderdag 31 juli 2014 – Shoppen en zwemmen

Sandra heeft me er lang van weten te weerhouden maar vandaag was het eindelijk zo ver: we zijn gaan shoppen. Allereerst zijn we naar de Mall at Millenia geweest:

Een prachtige Mall waar de prijzen doen vermoeden dat als je iets koopt je meteen mede-eigenaar bent van het winkelcentrum. Maar nee, alle producten zijn er gewoon heeeeel duur.
Wel een minpuntje: de batterij van het fototoestel was leeg en dus blijft de rest van het verslag van vandaag verschoond van plaatjes.
Omdat we weten dat je in Amerika ook voor weinig kan shoppen reden we daarna naar de Orlando Premium Outlet op International Drive. En daar heb ik voor het eerst in mijn leven gebruik gemaakt van valet parking. Je geeft de sleutel van de auto aan een aardige meneer en tegen betaling van $ 10 parkeert hij de auto voor je en krijg je een kaartje waarmee je na het shoppen de auto weer terug krijgt. Tip: let wel op dat de aardige meneer aan wie je de sleutel geeft ook daadwerkelijk voor het valet-parkeer-bedrijf werkt anders krijg je geen kaartje en je auto niet terug.
In de outlet mall ging het shoppen een stuk beter (lees: goedkoper). Ik heb er een meer dan leuke tas gekocht (mijn in 2009 ook in Orlando aangeschafte Calvin Klein tas was nodig aan vervanging toe) en Sandra een zeer charmant jurkje wat haar fantastische figuur prachtig uit laat komen. Beide van Kennet Cole. Een merk waarvan ik vorig jaar nog schoenen, shirts en een uitermate sportief horloge heb aangeschaft.
Gegeten hebben we ook in de voornoemde mall bij Vinito.
Na het eten gingen we op weg naar Blizzard Beach waar we nog 1,5 tot sluitingstijd in een erg rustig waterpark hebben vertoefd. Een wederom zeer geslaagde dag werd besloten met de nog over van eergisteren Chinees.

Dit bericht was geplaatst op 1 augustus 2014, in Cultuur. Markeer de permalink als favoriet.