072 – Dag 4 – Donderdag 24 juli 2014 – Disney resorts

We waren vanmorgen van plan te gaan ontbijten bij Dunkin’ Donuts. Maar omdat we alledrie met honger opstonden en we niet konden wachten hebben we de ochtend dis in de villa genoten met geroosterd brood, yoghurt en cereal.

Vandaag stond Disney op het programma. En wel enkele leuke resorts om precies te zijn. De eerste was het Animal Kingdom Lodge:

Daarna reden we naar het Disney’s Art Of Animation Resort:

Daar hebben we ook de lunch genoten: Sandra en Max een zelf samen te stellen broodje hamburger en ik een BBQ Pork Sandwich:

Vanaf daar reden we naar Disney’s Boardwalk:

Zoals je kan zien zijn het alledrie erg mooie en leuke hotels met ieder zijn eigen stijl. Daarna naar de villa en lekker het zwembad in en via FaceTime contact gehad met het thuisfront.

Maar we moesten ook nog eten uiteraard en dat hebben we gedaan bij Olive Garden:

Als hoofdgerecht een pizza voor Max, heerlijke kip met spinazie en aardappelpuree voor Sandra en ik had zalm met broccoli:

En daarna de toetjes: donuts met chocoladesauce en voor mij white chocolate raspberry cheesecake:

Niet onvermeld mag blijven dat de bediening net als iedere keer uitermate klantvriendelijk was. De gemummificeerde waitress Patty die in Nederland al drie keer met pensioen zou zijn geweest vertelde ons honderduit en liet als illustratie foto’s zien van haar twee zonen (arts en tandarts) en de inrichting van haar huis dat naast dat van een echte astronaut staat.

2 gedachten over “072 – Dag 4 – Donderdag 24 juli 2014 – Disney resorts

  1. Oh heerlijk en zo herkenbaar. Zo te lezen genieten jullie met volle teugen. En met het weer zit het geloof ik zit het ook wel snor. Heel veel plezier en tot het volgende blog maar weer.

    Groetjes Bob en Marja

Reacties zijn gesloten.