071 – Dag 3 – Woensdag 23 juli 2014 – Aquatica

Gisteravond zoals gemeld gedineerd bij Applebee’s. En de eerste spareribs van deze vakantie zaten in de mik. Een full rack double-glazed baby back ribs met oriental flavor sauce, fries en cole slaw om precies te zijn. Echt vurrukkuluk.

Heden morgen eerst ontbeten in villa Orlando zoals het paleisje waar we verblijven ook wel wordt genoemd. Lekkere geroosterde boterhammetjes met diverse beleg. We voelen ons al prima thuis al moet ik zeggen dat ik nog wel drie á vier keer per dag in een verkeerde slaapkamer sta als ik iets nodig heb. Ik weet dan wel in welke slaapkamer iets ligt, het probleem is dan alleen dat ik de desbetreffende slaapkamer ergens anders vermoed dan waar deze zich daadwerkelijk bevindt.

Na het ontbijt gingen we op weg naar Aquatica, het waterpark bij SeaWorld.

Een erg leuk park met diverse glijbanen, een golfslagbad met een echt strand, een heerlijke lazy river en een enorm leuke action river ride oftewel een zwemrivier vol stroomversnellingen.

Daarnaast kan je er ook tuimelaars zien. Volgens mij een dolfijn-achtige:

Het absolute hoogtepunt is wel Walhalla Wave. Een glijbaan waar je met meerdere personen in een band zit en dan erg snel en delen door het donker naar benden gaat. Dat klinkt al leuk maar is een typische je-had-er-bij-moeten-zijn belevenis:

In het golfslagbad zag ik dat de temperatuur schommelde tussen de 34 en 36 graden. Voor wat betreft het weer hebben we zeker niet te klagen. Tijdens de landing in Orlando onweerde het ietwat en toen we van het vliegveld naar de villa reden miezerde het net als gisteravond toen we bij Applebee’s waren. Verder is het zonnig, droog en heerlijk warm.

Rond 15:00 uur verlieten we Aquatica en nadat we, rozig van de zon, besloten hadden dat we vanavond lekker thuis eten en blijven, hebben we bij Publix boodschappen gedaan voor het diner van hedenavond.

En moet je toch eens kijken wat een lekkere dingen ze daar hebben:

En neem dan het laatste pad. Dat staat dus helemaal vol met ijs:

Geweldig!

Maar voor het diner hebben we ons weten te beperken tot hamburgers (met pickles, mayo en ketchup) en als desert bananenpudding. Eet smakelijk!

Dit bericht was geplaatst op 24 juli 2014, in Pret. Markeer de permalink als favoriet.