070 – Dag 2 – Dinsdag 22 juli 2014 – De nodige boodschappen

Vanmorgen waren we rond 9:00 weer fris en vrolijk op. We hebben kennis gemaakt met de alleraardigste Engelse buurman. Maar omdat het contact nog wat oppervlakkig is, besloten we niet meteen bij hen aan te schuiven maar te ontbijten bij Denny’s.

Ik genoot daar een Moons Over My Hammy:

Omdat we van huis erg weinig boodschappen hebben meegenomen was het daarna op naar de Dollar Tree op 2557 Old Vineland Road, Kissimmee FL 34746-5841 waar, je raadt het al, alles $ 1 kost. Shampoo, zeep, vaatwastabletachtig spul, flesjes water, condooms, vuilniszakken (de laatste twee niet door elkaar halen), vaatdoekjes etc. etc. Allemaal spulletjes waar de gemiddelde huisvrouw gelukkig van wordt zeg maar. En dat voor zo weinig geld dat zelf meenemen de moeite niet loont.

Aangezien we in de buurt waren zijn we ook even gaan kijken naar de villa waar verre familie Marja en Bob onlangs verbleven om van daar naar Disney’s Blizzard Beach te rijden om de jaarpassen voor de waterparken te kopen. Die passen kosten minder dan twee dagen entree dus die rekensom was snel gemaakt. Daar ook meteen even wat gedronken want laat het duidelijk zijn: het is warm in Florida en daar krijg je dorst van. Hoe warm precies weet ik niet maar ik schat toch zeker een graad of 31, 32, 33, 34 á 35 als het niet meer is.

Daarna bracht onze auto ons naar Walmart waar we ook nog wat boodschapjes hebben gedaan. Nu zijn we even thuis en gaan met een frisjes bij en in het zwembad in de tuin liggen.

Vanavond hebben we tot slot gegeten bij Applebee’s.

 

Een gedachte over “070 – Dag 2 – Dinsdag 22 juli 2014 – De nodige boodschappen

Reacties zijn gesloten.