005 – Wat te doen?

Leuk natuurlijk dat we weer naar Florida gaan maar we kunnen natuurlijk niet de hele vakantie bij ons eigenste privé zwembad gaan hangen. Hoewel, dat kan natuurlijk best. Het is tenslotte vakantie. Maar we hebben het wellicht wat vreemde idee opgevat om meer te gaan doen dan bij het zwembad liggen. Maar de vraag is: wat gaan we dan allemaal doen?

De vorige keer hebben we een groot deel van de vakantie doorgebracht in wat we kortweg de parken noemen. En dan hebben we het over Walt Disney World en SeaWorld. En dat was leuk, heel erg leuk. Dit keer zullen we de parken zeker niet links danwel rechts laten liggen maar is het ons voornemen niet meer dan de helft van de vakantie door te brengen in dergelijke pretparken.

Maar een vakantie in Orlando zonder een park te bezoeken kan eigenlijk niet en daarom staan, volgens de eerste plannen, Magic Kingdom en Typhoon Lagoon en/of Blizzard Beach wel op het programma. Maar daar zal, alweer volgens de eerste plannen, niet meer dan nog één park bijkomen.

Een impressie van wat ons te wachten staat:

Magic Kingdom

 

Typhoon Lagoon

Blizzard Beach.

Magic Kingdom adres3111 World Drive, Orlando, FL, Verenigde Staten


Grotere kaart weergeven

Reistijd: 27,7 km / 0’29 h


Typhoon Lagoon adres: Lake Buena Vista, FL, Verenigde Staten


Grotere kaart weergeven

Reistijd: 26,2 km / 0’28 h

 

Blizzard Beach adres: 1534 West Buena Vista Drive, Lake Buena Vista, FL, Verenigde Staten

Reistijd: 25,6 km / 0’27 h

 

Reacties zijn gesloten.