063 – Dag 12 – Downtown Disney – maandag 20 mei 2013

Vanmorgen hebben we eerst ontbeten bij Denny’s. We wilden eerst naar Wendy’s maar daar hadden ze alleen hamburgers e.d. terwijl bij Denny’s je kan kiezen uit diverse typisch Amerikaanse ontbijtjes.

Daarna richting Downtown Disney. Een bij Walt Disney World behorend gebied met winkels, theaters, cafés en restaurants. Vorig jaar waren we ook al in Downtown Disney Parijs geweest maar in Orlando ziet alles er veel en veel beter uit. Parijs is de Spuistraat, Orlando het Noordeinde. In die verhouding.

We hebben ons vooral in de Disney store behoorlijk laten gaan qua inkopen. We hopen dat alle kleding, petjes, placemats, handdoeken, tassen en servies in de koffers passen als we terug gaan.

We zijn ook nog even gaan kijken in de Disney Christmas Store. Erg leuke dingen. Vooral de in de VS gehanteerde sokken waren erg leuk. Ik wilde eigenlijk allemaal Disney kerstballen kopen voor thuis. Maar de kans dat deze het overleven in de koffer is erg klein en bovendien kost een beetje kerstbal zo’n $ 20 dus dat zou een duur verhaal worden.

Aan het einde van de middag begon de lucht behoorlijk te betrekken en even later barstte de regen los. Het kwam, zoals ze hier zeggen, met buckets out of the sky. Nu hadden we al behoorlijke trek en zijn toen gaan eten bij de Earl of Sandwich. Heerlijke broodjes! Toen we klaar waren was het nog niet droog. Eigenlijk wilden we gaan minigolfen op een van de twee Disney minigolfbanen maar dat hebben we maar geschrapt. Dus op naar de auto. Onderweg naar de auto werd de regen al minder maar we kwamen toch redelijk nat aan op de parkeerplaats.

Voordat we thuis kwamen nog even wat boodschappen (uiteraard wat lekkers voor bij de koffie) ingeslagen bij Publix en toen naar huis. Om half acht waren we al thuis en dat is een vroegertje. Thuis aangekomen scheen gelukkig de zon weer. Dus jullie hoeven niet in te zitten over het weer hier. Jullie hoeven je alleen maar druk te maken over het weer in Nederland.

Reacties

063 – Dag 12 – Downtown Disney – maandag 20 mei 2013 — 1 reactie

  1. san heeft een lekker kleurtje, steekt ook goed af bij die witte dress, enjoy !
    gr, bert