056 – Dag 4 – minigolf, Old Town en sushi eten – zondag 12 mei 2013

We waren vroeg op, zeker voor de zondag. Om 7:00 uur was iedereen wakker. Na de Moederdag rituelen lekker op ons gemak ontbeten. Daarna zijn we gaan minigolfen bij Congo River Golf in Kissimmee:

Een erg mooie baan met leuke holes en verkoelende watervallen. Toen even een snelle snack gescooord bij McDonalds. De drie porties patat zouden wat later komen dan de diverse burgers die we hadden besteld. Toen dat wel erg lang duurde gingen we maar even vragen. De jongeman was het dus vergeten maar bood duizend excuses aan en we kregen als troost een extra portie patat en een milkshake. Typisch Amerikaanse klantvriendelijkheid. Na de Mac naar Old Town geweest. Een beetje vergane glorie winkelstraat maar wel leuk om te zien. Er trad nog een countryzanger op waar de bewoners van het lokale bejaardentehuis zichtbaar van genoten.

Toen naar Orlando om sushi te eten. Ondanks dat Orlando een zakelijk centrum heeft, waren er toch een paar erg leuke straatjes met diverse gezellige horecagelegenheden.

Na een drankje te hebben gedaan gingen we na Amura, het Japanse restaurant. En we hebben heeeerlijk gegeten.

 

Reacties

056 – Dag 4 – minigolf, Old Town en sushi eten – zondag 12 mei 2013 — 3 reacties

  1. mooi hoor, het ziet er overal zo stil uit, ik zie nauwelijks mensen, hoe kan dat ?
    groet
    bert

  2. Ik stuur de mensen weg als ik foto’s ga maken. Nee, het is niet stil maar ook niet druk. Vandaag gaan we naar Blizzard Beach. Eens kijken hoe druk het daar is.

  3. blizzard beach, dan verwacht ik toch minimaal en natuurlijk wel wat foto’s van all-american girls in bikini
    groet
    bert