054 – Dag 3 – Fort de Soto & St. Petersburg – zaterdag 11 mei 2013

Vanmorgen vertrokken we om 9:10 richting St. Petersburg met als doel North Beach bij natuurpark Fort de Soto. Omdat we thuis niet hadden ontbeten stopten we halverwege in Plant City om te ontbijten bij Denny’s. Ik had French Toast Slam: Gebakken eieren ( sunny-side-up), worstjes, gebakken bacon en uiteraard French toast. Bij de anderen kwam o.a. ook hasbrown en pancakes op tafel.

Nadat we eerst in St. Petersburg door de navigatie verkeerd waren gestuurd kwamen we uiteindelijk toch op het strand aan. Prachtig wit zand en de zee was heerlijk van temperatuur. We zagen ook nog wat mannatees (zeekoeien) op zo’n vijftien meter afstand langszwemmen. Erg speciaal.

Daarna wilden we naar het Don CeSar Beach Resort in St. Petersburg. Helaas was de parkeerplaats vol en in de buurt was of geen plek of je mocht er niet parkeren. Uiteraard wel wat foto’s genomen:

En toen naar de pier in St. Petersburg waar we wat hebben gedronken, het aquarium hebben bewonderd en van het uitzicht hebben genoten:

Daarna zijn we naar huis gereden (toch zo’n 160 km) even snel boodschappen gedaan en thuis brood met soep gegeten.

Ik ben alleen wel verbrand op het strand. Gelukkig zijn er genoeg vrijwilligers die me met after-sun in willen smeren….

 

Reacties

054 – Dag 3 – Fort de Soto & St. Petersburg – zaterdag 11 mei 2013 — 4 reacties

  1. ik ben helemaal in de war, dit was toch het plan voor dag 7, hebben jullie nu in 3 dagen al zo veel kunnen doen of gaat het nu echt mis met het programma ?
    bert

  2. Je hebt het reisplan bekeken en daar staat toch duidelijk “in willekeurige volgorde”. We zijn zo flexibel als wat en improviseren continu. Was dat thuis maar zo…

  3. Pingback: 055 – Dag 8 – Zaterdag 30 april 2016 – Tarpon Springs – Florida 2016