053 – Dag 2 Boodschappen en Celebration – vrijdag 10 mei 2013

Vanmorgen erg rustig aan gedaan. Ik was als eerste aangekleed en terwijl de rest dat deed ben ik vast een beetje de directe omgeving gaan verkennen. Eerst even gaan kijken bij Lake Louisa State Park en daarna bij Citrus Tower:

Allebei leuke uitstapjes voor deze vakantie. Bij terugkomst was iedereen wel klaar en toen gingen we boodschappen doen bij de Publix waar we 4 jaar geleden ook altijd onze boodschappen deden. Met de hulp van zeer aardige Amerikanen vonden we alles wat we nodig hadden. Voor we naar Publix gingen hebben we nog gelunched bij de Italiaan op de hoek bij Publix. Thuis heb ik een behoorlijke hekel aan boodschappen doen maar in Amerika vind ik het meer dan leuk: volop keus in heerlijke etenswaren en alleraardigste mensen.

Nadat we de boodschappen thuis hadden gebracht gingen we op weg naar Celebration: een dorpje ontworpen en gebouwd door de Disney Company met erg mooie huizen. We keken daar onze ogen uit.

 

 

Het is echt een heel leuk dorpje dat zo lijkt weggelopen uit een film. het doet ook een beetje denken aan het dorpje uit de film The Truman Show. Omdat het ook behoorlijk warm was, hebben de kids verkoeling gezocht en gevonden in de fontein bij het meer in Celebration.

Daarna gegeten bij Golden Corral. Een buffet restaurant zonder ambiance maar de kwaliteit van het eten was prima en vooral de toetjes vonden gretig aftrek in ons gezelschap. Heerlijke bananenpudding, brownies en marshmallows en aardbeien in een warme chcoladesaucefontijn en nog veel meer lekkers.

Zo, en nu is het de hoogste tijd (21:59)voor mijn tweede flesje Budweiser van deze vakantie. Proost!

 

Reacties

053 – Dag 2 Boodschappen en Celebration – vrijdag 10 mei 2013 — 3 reacties

  1. leuke blog hoor, mooie auto en prachtig huis, doe ff een foto van het zwembad, en als ik het goed begrijp loopt je strakke schema al in de soep, dag 2 was toch Magic Kingdom ?
    groet
    bert

  2. Foto van het zwembad komt er aan. Ik neem aan dat ik er dan in moet ronddrijven? MK staat gepland voor vrijdag as.

  3. Pingback: 041 – buffet restaurant – Florida 2016