017 – Dag 1 – Maandag 30 april 2018 – Naar Duitsland

De moeder van Jelmer belde vanmorgen. Mijn eerste gedachte was dat Jelmer op het laatste moment toch had besloten niet mee te gaan. Ik stond dus al op het punt om de koffers uit te gaan pakken want “als Jelmer niet meegaat, ga ik ook niet”. Maar gelukkig lag het anders: Jelmer werd door zijn moeder gebracht en niet zoals gepland, opgehaald.

Vera en Eef waren rond 10:00 uur bij ons en even later vertrokken we. Het eerste deel van de reis hadden we hier en daar wat files. De eerste stop was bij het bekende NH hotel in Best. Na de gebruikelijke grappen (een best bakkie etc.) en een heerlijk bakkie vervolgden we onze reis.

Na in Duitsland nog een tussenstop te hebben gemaakt en de lunch genuttigd te hebben bij Burger King, kwamen we even na 16:00 uur aan in Cochem. Onderweg waren er een paar buitjes gevallen maar bij aankomst was het droog.

Het huisje is prima. Alleen de bank is 4-persoons in plaats van zes.

Toen boodschappen gedaan bij de Lidl (lekker vertrouwd) en brood met gebakken ei en soep gegeten.

’s Avonds hebben we Jelmer tijdens een potje Pim Pam Pet even laten weten met wat voor gezelschap hij  een week zal doorbrengen. Dan is dat er ook maar uit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *