Reisplan

Ook deze keer komt er weer een reisplan oftewel een lijstje van te bezoeken locaties in Florida. Op onderstaand kaartje staan vrijwel alle locaties aangegeven.

Wat gaan we allemaal doen tijdens de vakantie?
Uiteraard lekker eten. Daarom vind je hier onze lijst met restaurants.
Daarnaast hebben we een lijst met locaties die we graag willen bezoeken:
Allereerst hebben we nog wat overblijfselen van ons vorige reisplan:

Verder zijn er wat plaatsen die we al eerder hebben bezocht maar waar we nog wel een keer naar toe willen omdat we nog niet alles gezien hebben:
En uiteraard zijn er nog talloze plekjes waar we nog niet eerder geweest zijn:

Er zijn vage plannen om twee overnachtingen te boeken in We hebben inmiddels een hotel geboekt om twee nachten te verblijven in Tampa in de buurt van Busch gardens. Dit park is toch een uurtje rijden en als je er dan tegen openingstijd wil zijn moeten we wel erg vroeg weg. Daarnaast is er in Tampa ook nog van alles te zien dus lijkt het ons een prima idee om daar te overnachten.Verder zullen we weer een restaurantlijst gaan maken met daarop, hoe kan het ook anders, restaurants waar we willen gaan eten. Dit keer moeten we niet vergeten de telefoonnumers er bij te zetten want ik denk dat het in hoogseizoen wel nodig zal zijn om te reserveren. Een restaurant wat er in ieder geval op moet komen naar mijn mening is Amura

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *